top of page

Som vegans, perquè volem a tots els éssers d'aquest planeta i creiem fermament, en la importància de respectar compartint com iguals nostra terra.

T'imagines un espai on s'atura el temps?

 

L'objectiu és ensenyar-te a ser propietària del teu cabell.

L'important és que aprenguis a observar-te i sobretot a estimar-te, traient el major rendiment al teu cabell sense asfixiar-lo de productes tòxics.

Volem que sàpigues la veritat sobre cada pas, tant sigui de color com de tall que decideixis donar, volem que siguis tu qui porti les regnes del teu aspecte, només llavors entendràs la bellesa que tens.

 

Perquè crear una sala només per a tu?

Perquè entenc com és de difícil és trobar un forat per venir a la perruqueria i entenc també l'important que és tenir instants de pau i espai per a tu. Per això vull compartir amb tu aquesta sala, que ha estat creada perquè venir a la perruqueria sigui un goig i no una obligació.

Treballem amb olis vegetals, olis essencials i rituals capil·lars ancestrals que ús esperen per recordar-vos, que els productes naturals són més poderosos del que creiem.

20181001_094627.jpg
logo fulla sol sf.png

Plantes que tenen el poder de tenyir

Tenim a l'abast de les nostres mans plantes que han participat en rituals de bellesa a l'antic Egipte i que estan davant nostre després de 4.000 anys.

Les nostres barreges de coloració vegetal que es realitzen a la sala són personalitzades.

 

Et guiem perquè escullis tu la barreja ideal, que no només doni color al teu cabell, sinó que també ho alimenti i ho faci créixer més fort.

Per reservar un tractament:

bottom of page