top of page
1705921230461_edited.jpg

Cura facial

Combinem l'eficàcia de l'alta cosmètica natural amb massatges manuals, ventoses facials i pedres guasha, obtenint com a resultat una pell més sana. 

DETOX

Tractament amb higiene facial i extracció de punts negres, desintoxica la pell, elimina metalls pesants, recupera l'equilibri cel·lular, regenera i oxigena els teixits, drena i incrementa la circulació.

60 min. / 48€

PROBIOTIC SKIN BALANCE

Tractament actiu amb prebiòtics i probiòtics específics que equilibren la flora cutània i ajuden a recuperar el pH natural, reforçar la funció barrera i restaurar la capacitat defensiva de la pell. 

50 min. / 46€

FITOBOTÀNIC

Tractament facial amb fitocomsètica que protegeix i restableix l'equilibri natural d'una pell sana, potencia la generació natural de col·lagen i la reparació dels teixits obtenint un potent efecte antiarrugues. Efectivitat i adaptabilitat per a tot tipus de pell.

"Pell seca, reafirmant, lluminositat i taques, pell sensible, rosàcia i cuperosi, pell grassa i acne".

60 min. / 50€

ROSA DE BULGÀRIA

Tractament renovador cel·lular profund, remineralitza, nodreix i reafirma la pell. La Rosa de Bulgària aporta beneficis a nivell emocional relacionats amb l'amor incondicional i la connexió amb la nostra part femenina.

Ideal a la primavera, abans de l'estiu, per preparar la pell a l'exposició solar i evitar l'oxidació de les cèl·lules.

70 min. / 65€

LÍFTING NATURAL

​El pas dels anys es noten a la nostra pell, amb l’ajuda de productes adequats i massatges profunds podem aconseguir que la pell recuperi la seva vitalitat i hidratació.

Tractament exclusiu que proporciona un efecte tensor, disminueix les línies d'expressió i reafirma la pell. 

Antiaging és un concepte erroni, ja que envellir i complir anys són sinònims de vida i bellesa.

60 min. / 55€

REVITAL C

Tractament antioxidant, revitalitzant i oxigenant, activador de l'energia cel·lular (ATP) de la pell. Amb vitamina C que proporciona un efecte despigmentant.

Ideal després de l'estiu, per aportar a la pell la hidratació i nutrició que necessita per l'hivern.

60 min. / 52€
IMG_0564_edited.jpg

Per reservar un tractament d'estètica:

bottom of page